Shutters : Stijlvolle en duurzame zonwering!

We houden allemaal van de zon, maar soms kan het ook ‘too much’ zijn en verkiezen we een kamer waar het lekker koel blijft.  Een ideaal hulpmiddel om het teveel aan zonlicht te weren of te filteren, zijn shutters.

Shutters of houten luiken met verstelbare lamellen beschikken trouwens over meerdere troeven.  Naast hun sterk zonwerende kwaliteiten oogt deze raambekleding ook erg stijlvol.  De shutters van Designs Jacqueline blinken bovendien uit door hun duurzaamheid en hoge graad van onderhoudsvriendelijkheid.

Shutters passen zowel in een klassiek als modern interieur. Bovenal ogen ze ontzettend mooi! Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Vierentwintig dekkende verfkleuren en twaalf beitskleuren met een mooie houtnerfstructuur of eigen kleur naar keuze voor uw shutters.

Shutters lenen zich voor elke kamer, inclusief badkamer en keuken.

De houten shutters volgen perfect de vorm van uw raam: driehoek- en boogramen, ronde en halfronde ramen. Ook perfect voor kasten- of schuttingwand.

Gebruiksvriendelijke zonwering dankzij veelzijdige afwerking

Wat het gebruik van shutters zo waanzinnig leuk maakt, zijn de talrijke productievormen. Hierdoor groeien ze uit tot een veelomvattend interieurobject.

Naast volhouten shutters kan u vanaf nu ook opteren voor Ecowood plus shutters.  Ecowood plus shutters worden vervaardigd van ABS en hebben een aluminium kern.

Stijlvol wonen

Ambachtelijk vakmanschap