Een waaier aan mogelijkheden
Klik op de foto’s om te vergroten

Een horizontale jaloezie bestaat uit verschillende horizontale lamellen, in kunststof, hout of leder.  Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.  Kunststof jaloezieën bestaan in vlakke unikleuren tot inspirerende dessins en structuren.  Houten jaloezieën geven door hun rustige uitstraling een vertrouwd en huiselijk gevoel.

Verticale jaloezieën bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden.  Verticale jaloezieën kunnen ook perfekt toegepast worden voor speciale ramen met verticale of horizontale bogen of ramen met een schuine boven- of onderkant.

 
 icon-gordijn Lamellen in verschillende breedtes, en keuze uit meer dan 273 kleurstalen, van vlakke unikleuren tot inspirerende dessins en structuren.
 icon-gordijn Jaloezieën kunnen afgewerkt worden met een koord of ladderband, in een contrasterende kleur of aangepast aan de kleur van de lamellen.
 icon-gordijn Bij verticale lamellen kunt u kiezen voor kunststoflamellen met anti-bacteriële bescherming.
Schimmels en schadelijke bacteriën worden tot voor meer dan 99% geëlimineerd.

Meer weten over de verschillende afwerkingsopties? Klik hier.

 

Gordijnen Op Maat | Rolgordijnen | Vouwgordijnen | Shutters

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren