Gordijnen Op Maat

(Semi) transparant of verduisterend

In de komende donkere en koude dagen trekken we graag onze gordijnen dicht om die warme en huiselijke sfeer boven te halen. Weten dat er niemand vanuit het donker bij jou naar binnen kijkt, geeft ons een veilig gevoel.

Zelfs bij superisolerende beglazing voelt een glasoppervlak altijd koud aan. Het zijn harde, gladde materialen die je een slechte akoestiek in je huis bezorgen. Bovendien laten zelfs de beste profielen veel straatlawaai binnen.

Gordijnen hebben dus wel degelijk hun nut maar vooral: ze scheppen een sfeer.

Bijzondere ontwerpen qua print of stoffering zorgen voor een persoonlijke touch in je huis. Je kleedt je woning volledig aan in harmonie met de rest van de inrichting. Gordijnen geven je kamers een royale en luxueuze uitstraling.

Enkele, dubbele of driedubbele plooi.
Afwerking met zeilringen of paneelgordijnen.

Naast gordijnstoffen zijn ook een uitgebreide reeks rolgordijndoeken leverbaar als paneelgordijn. 

Kies overdag voor transparant, 's avonds voor verduisterend of combineer beide.

Gordijnen op maat, aangepast voor jouw huis, maken het volledig af.

Dat unieke design vind je vast en zeker in mijn collectie met meer dan 300 verschillende stoffen & motieven, van transparant tot verduisterend.

Heb je een raam met speciale afmetingen? Dan kan je niets beginnen zonder maatwerk. Bijna al onze gordijnstoffen zijn breder dan 280 cm. Hiermee vermijden we naadverwerking bij de confectie van de gordijnen. Het gordijn past perfect, sluit soepel en hangt mooi door.

Bovendien geef ik je graag vrijblijvend advies over de materialen en kleuren die het best passen in jouw woning zodat je persoonlijkheid en je smaak helemaal tot uiting komt.

Vakkundige confectie

Perfect maatwerk