Over Ons – Inge en Jacqueline

“Fashions fade; style is eternal”

Yves Saint Laurent


Over Jacqueline…

Allereerst wat meer over de keuze van de naam Jacqueline.
Jacqueline is de naam van mijn partners’ overleden moeder, die ik jammer genoeg nooit heb gekend. Voor mij persoonlijk is de naam Jacqueline een oude, maar tijdloze en elegante naam die kwaliteit en gezelligheid oproept. Het feit dat ook über mode-icoon Jackie (Jacqueline) Kennedy deze naam droeg, doesn’t hurt. 🙂

Mijn liefde voor stoffen, naaien en binnenhuisdecoratie heb ik met de paplepel binnengekregen. Mijn grootouders en ouders hebben sinds de jaren ’50 een interieurzaak uitgebaat van vader op zoon – en moeder op schoondochter!
Na hun jarenlange inzet en hard werk lieten zij in 2016 het gordijn zakken om van een welverdiende rust te genieten en nam ik de afdeling raamdecoratie over omdat daar mijn passie ligt.
Ik heb dus het geluk verder te kunnen bouwen op hun door de jaren heen opgebouwde expertise en ervaring, weliswaar onder een nieuwe naam en met een frisse bries doorheen het concept.
(Excuseer de woordspelingen, it’s too good to let it slide 😉 )

That other side of me…

Wanneer ik niet achter de naaimachine zit, hang ik ergens in de lucht. Met een jarenlange carrière in de luchtvaart en een partner die in Los Angeles woont, heb ik al wel wat miles achter de kiezen…

Travel Girl

 

Ik prijs me gelukkig dat ik de kans heb om zoveel van de wereld te ontdekken, en al deze indrukken en ervaringen van over heel de wereld breng ik samen in inspiratie en ideeën voor interieurinrichting!
In mijn nieuwsbrieven lees je natuurlijk over alles wat te maken heeft met decoratie, fashion en home interior, maar ook over het leven in LA, to-do’s & not-to-do’s in favoriete steden, de dingen des levens groot en klein, goede doelen die ik steun, etc.
Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Bewaren

Bewaren