De Mooiste Gordijnen Op Maat Gemaakt Voor U

Gordijnatelier

Gordijnen-grijs-loft

(Semi) transparant of verduisterend? 


Gordijnen op maat zijn echte sfeermakers. Bijzondere ontwerpen qua print of stoffering zorgen voor een persoonlijke touch in je huis. Je kleedt je woning volledig aan in harmonie met de rest van de inrichting. 

Gordijnen geven je kamers een royale en 

luxueuze uitstraling!

Rolgordijnen

Rolgordijnen-pastel-blauw-groen-badkamer-interieur

Strak en functioneel

 

Rolgordijnen zorgen voor een strakke continuïteit in elk interieur.  Ze bieden geavanceerde systeemoplossingen voor elk raam, zoals dakramen of grote raampartijen. Ze kunnen zelfs gekoppeld worden om er 2 tot 3 tegelijk te bedienen.  De mogelijkheden zijn talrijk: jumbo rolgordijnen, duo rolgordijnen, 3D rolgordijnen, …

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen-grijs-groen-interieur

Elegantie en eenvoud


Vouwgordijnen combineren de veelzijdigheid van rolgordijnen met de zachtheid van gordijnstof. 

Transparant, inbetweens of verdonkerend? Ze stralen rust en een innemend design uit. 


Maak een statement met een onverwachte kleur of kies net voor natuurlijke kalmte met een aardetint. 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen-wit-japanse-panelen

Eigentijds design


Ook wel Japanse panelen genoemd, omdat ze lijken op de Japanse shoji, schuifwanden met een natuurlijke look & feel. Ze verduisteren niet alleen een schuifraam of groot venster, maar doen ook perfect dienst als ruimteverdeler. Ga voor een paneel in een contrasterende kleur om jouw strak interieur nét dat tikkeltje meer te geven of kies voor houten sierlatjes voor een ongedwongen afwerking.

Plisse gordijnen

Plisse-gordijnen-zwart-wit

Sfeer en rust


Plisségordijnen bestaan uit één laag gevouwen stof die charmant oogt in elk interieur. Je houdt het zonlicht buiten, terwijl je wel nog daglicht binnenlaat én steeds geniet van het zicht naar buiten. Om de visuele harmonie van jouw raam te bewaren, vouwen de plisségordijnen strak samen.

Bovendien zijn ze perfect geschikt voor hellende ramen en zijn ze ook beschikbaar in vormen als driehoeken, cirkels, trapezia en vijf- en zeshoeken.

Honeycomb

Honeycomb-beige-landelijk-interieur

Oosters minimalisme

 

Je interieur ademt serene luxe met deze doupligordijnen. Ze bestaan uit twee laagjes gevouwen stof, die aan de zijkant het uitzicht van een honingraatstructuur geeft. Omdat ze geen zichtbare koordjes hebben, zijn ze nog zachter en harmonieuzer dan plisségordijnen. 

En het beste? De honingraatstructuur biedt ook thermische isolatie, wat onze doupligordijnen duurzaam en energiebesparend maakt.