Kwaliteit. Klantgerichtheid. Knowhow.

We leveren kwaliteit.

We werken enkel met superieure stoffen, betrouwbare leveranciers en professionele installateurs zodat u jarenlang plezier heeft van uw investering en interieur.

We valoriseren klantgerichtheid.

Uitmuntende customer service geven is een doordachte beslissing die we elke dag maken. We beslissen doelbewust om excellent te zijn in de manier waarop we u behandelen bij het eerste contact, wanneer we uw raamdecoratie ontwerpen en op zoek gaan naar de perfecte stof voor uw leefruimte, wanneer we uw producten installeren en wanneer we u opnieuw mogen verwelkomen voor uw volgende project.

We hebben de knowhow.

It's not our first rodeo. We zijn een familiebedrijf actief in de interieurbranche sinds de jaren '50, een zaak doorgegeven van vader op zoon op ... dochter! We streven er continu naar onze vaardigheden aan te scherpen en mee te blijven met de nieuwste verbeteringen en technologieën door het volgen van opleidingen en seminaries, zowel in binnen- als buitenland.  

'Vlot verloop van begin tot einde'

Onze babykamer had gordijnen nodig om licht en straatlawaai buiten te houden..
Na een eerste berichtje via de site nam Inge meteen telefonisch contact en legde al snel een afspraak vast om de mogelijkheden te bespreken. Ze dacht mee met ons, gaf advies, deed voorstellen, zonder zich op te dringen. Ook de plaatsing verliep proper en vlot. Ook toen er klein misverstand bleek te zijn achteraf, stond Inge meteen paraat om het op te lossen. Zeer tevreden dus, zowel van de prijs-kwaliteit als de professionele aanpak en snelle service! 


- Eline, Weerde -

Hoe Werkt Het?

  • SHOP IN THE COMFORT OF YOUR OWN HOME
    Geen zorgen of je wel de juiste keuze maakt zoals bij een online aankoop of wanneer je je huis uitgaat met de (hopelijk juiste) maten snel op de achterkant van een enveloppe gekribbeld. Wij brengen stalen mee, bespreken de verschillende opties, geven je aanbevelingen en nemen de afmetingen - vrijblijvend en zonder kost*. 


  • PLAATS JE BESTELLING
    Wanneer je klaar bent voor de uitvoering van je project, bezorg je ons het voorschot van 25% en wij zetten meteen alles in productie. Onze productie- en leveringstermijnen zijn altijd realistisch en verantwoord.


  • GENIET VAN JE NIEUWE INTERIEUR
    Je bent verzekerd van een perfecte plaatsing door onze expert installateurs. Betaal de restfactuur, relax en geniet van het uitzicht!*In de ruime regio van Leuven - Haacht - Mechelen.


We've created masterpieces

Keuken-honeycomb-doupli-speciale-raamvormen-modern-rustiek

...voor je vrienden, voor je buren. Is het JOUW beurt nu? 

Maak vandaag je afspraak.

"The details are not the details; they make the design"

- Charles Eames -